Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gyakran ismételt kérdések

Gyakran ismételt kérdések  (GY.I.K.)

1. Rendelkeznek bemutatóteremmel, ahol a bútorokat meg lehet tekinteni?

Igen, a raktáron lévő bútoraink megtekinthetők bemutatótermünkben, az alábbi címen:

1047 Budapest, Arany János utca 10.


 
2. Önök gyártják a bútort?

Nem bútorgyártó cég vagyunk, viszont direkt kapcsolatban állunk több gyártó céggel vagy disztribútorral.
 


3. A honlapon található színválasztékon kívül más színben is elérhetőek a bútorok?

Sok bútorunk elérhető a más színben is. Több asztaltípusunk esetében is megoldható, hogy a megjelenített színeken, méreteken kívüli lap kerüljön az adott vázra. Forgószékeknél pedig többféle kárpit színnel és minőséggel állunk rendelkezésükre. Ezekben az esetekben javasoljuk, hogy bemutatótermünkben a vonatkozó katalógusok, színminták áttekintését. Ezekben az esetekben a kiválasztott bútorok ára eltérhet a weboldalon megjelenítettektől.
 


4. Van lehetőség méretre legyártatni a bútorokat?

Erre korlátozott lehetőség van, de egyes beszállítónknál fennáll ez a lehetőség is. Kérjük személyesen keresse ez ügyben kollégáinkat.
  
 
5. Mennyibe kerül a bútor?

Minden termék ára szerepel a bútor mellett. Amennyiben további kiegészítőket lehet hozzá rendelni, ezek kiválasztásakor az ár is automatikusan változik. Az árak tartalmazzák az Áfa-t.
 
 

6. Mennyi a kiszállítási idő?

Az átlagos szállítási idő minden termékünk alatt szerepel. Az egyes termékek kiszállítási ideje eltér, hiszen különböző gyártóktól rendeljük meg azokat.
 


7. Átvehetem a rendelt terméket?

Mód van személyes átvételre, központi raktárunkban, melynek címe:

1047 Budapest, Arany János utca 10.
 


8. Vállalnak garanciát a bútorokra?

Legtöbb termékünkre 2 év garancia érvényes, forgószékeknél 5 év. 

 
 

 
9. Hogyan fizethetem ki a rendelt bútort?

Különböző fizetési módok közül választhat: fizethet átvételkor készpénzben, bankkártyával vagy hitelkártyával, illetve banki átutalással. Kérjük, amennyiben a banki átutalást választja, legkésőbb néhány nappal a kiszállítás előtt utalja el a vételárat. Bútorszállítóink nem hagyhatják ott a bútort teljesített fizetés nélkül.
 

 10. Hogyan tudok rendelni?

Rendelését leadhatja a honlapon keresztül, vagy e-mailben az iroda@multibutor.hu címen.  Amennyiben e-mailben szeretne rendelni, kérjük, küldje el az alábbi adatait: teljes név, kiszállítási cím (irányítószámmal), telefonszám, választott fizetési mód, valamint a kiválasztott bútorok megnevezése és darabszáma. Amennyiben kérdése van, telefonon keresztül is szívesen segítünk a +36706220323 -as telefonszámon. 
 

 
11. Honnan tudom, hogy hol jár a rendelésem?

Rendelésének állapotáról további információt kérhet +36706220323 -as telefonszámon, vagy e-mailben az iroda@multibutor.hu címen. Kérjük, ehhez adja meg rendelésének sorszámát, és mi tájékoztatjuk rendelésének állapotáról, illetve, amennyiben lehetséges, a kiszállítás várható idejéről.
 

 
12. Cégek részére kiállítanak Áfa-s számlát?

Minden ügyfelünk részére Áfa-s számlát állítunk ki.
 

 
13. Hogyan mondhatom le a megrendelésemet?

Amennyiben bármilyen okból kifolyólag meggondolta magát, és le szeretné mondani rendelését, ezt a +36706220323-as telefonszámon, vagy az iroda@multibutor.hu e-mail címen keresztül is megteheti.
 

 
14. Milyen napszakban történik a kiszállítás?

A kiszállítás időpontját illetően igyekszünk rugalmasan alkalmazkodni. A kiszállítást megelőző munkanapon telefonálunk, és tájékoztatjuk a kiszállítás várható idejével kapcsolatban. A kiszállítás napján futárunk ismét keresni fogja telefonon, 20-30 perccel az érkezése előtt.
 

 
15. A kiszállító behozza a dobozokat a lakásba?

Amennyiben rendelése leadásakor a lakásba történő szállítást választotta, futárunk a dobozokat egészen a lakásba fogja szállítani. Amennyiben ezt nem igényelte, az ingyenes kiszállítás addig történik, ameddig futárunk kisteherautóval el tud menni. A lakásba történő szállítást a kiszállítást megelőző munkanapig van lehetősége hozzáadni vagy lemondani. Mivel vannak olyan bútorok, amit egy ember nem tud behordani, előfordulhat, hogy az Ön részéről is szükség van segítségre. Ilyen esetben természetesen futárunk segít, ha szükséges, és ezért külön díjat nem számolunk fel.
 

 
16. Mi a teendő, ha a bútor hibás vagy sérült?

Amennyiben sérülést észlel, kérjük, forduljon hozzánk az iroda@multibutor.hu e-mail címen, vagy a +36706220323– as telefonszámon. A jótállási igény bejelentéséhez kérjük, fényképezze le a sérülést, és küldje el az iroda@multibutor.hu e-mail címre. Ezeket a képeket továbbítjuk a gyártónak, és igyekszünk orvosoljuk a problémát a reklamáció bejelentésétől számított 15-45 munkanapon belül.
 

 

 


17. Mi a teendő, ha vissza szeretném küldeni a bútort?

Amennyiben vissza szeretné küldeni a rendelt bútort, írjon nekünk e-mailben az iroda@multibutor.hu címre, vagy hívja a +36706220323 -as telefonszámot. A reklamáció bejelentésétől számított két héten belül elszállítjuk a terméket. Amint a bútor visszaérkezik hozzánk, és megbizonyosodtunk róla, hogy semmilyen garanciára vonatkozó szabály nem sérült, 72 órán belül visszautaljuk az árát az Ön által megadott bankszámla számra.
 
 
18. Nagyon alacsony áron láttam egy terméket, le is adtam a rendelést, most mégis törölni akarják. Mik a jogaim?

Előfordulhat, hogy tévesen hibás árak kerülnek fel weboldalunkra, például véletlenül 1 Ft-ért, vagy hasonlóan irreális áron tüntetjük fel egy nagy értékű bútor árát. Ezek automatikus weboldal frissítések alkalmával szórványosan előforduló problémák, és igyekszünk ezeket megelőzni – de sajnos előfordul, hogy átmenetileg hibásan szerepel egy-egy termék ára, anélkül, hogy bárki észrevenné. Fontos tudnivaló, hogy rendelése csak akkor kerül elfogadásra, ha azt telefonon megerősítettük, és egy második e-mailben visszaigazoltuk. Ekkor rendelésének státusza feldolgozottra változik, és a szerződés megkötöttnek minősül. Így ha Ön leadta rendelését egy hibásan árazott termékre, előfordulhat, hogy nem fogjuk visszaigazolni azt, hanem töröljük rendelését. Megértését köszönjük.